OOSTERLEEK - Vanaf zondag 26 mei hebben wij een heel leuk nieuw evenement in Oosterleek.Er kan dan worden gepuzzeld met een muzikaal thema door groepen vrienden, familie, kennissen, buren of collega’s. De teams worden naar gelang de grootte van het gezelschap in groepen van 2, 3 of 4 personen ingedeeld.


In ons dorp staan 20 borden met verwijzingen naar de beste 100 nummers van de Top 2000. Als je er achter bent welk nummer wordt bedoeld, kun je deze opzoeken in de Top 100 die wordt meegegeven aan de teams. Je vult op je antwoordblad in op welke plaats dit nummer staat in de Top 100. Dit zijn de codes waar je mee kunt proberen de kluis te kraken die in de Herbergh hangt. De kluis heeft 5 sloten met allemaal hun eigen code.

Deelname is mogelijk vanaf zondag 26 mei, daarna op Hemelvaartsdag en (bijna) alle zaterdagen en zondagen gedurende de zomer tot half oktober. Het spel kan alleen worden gespeeld na reservering bij Herbergh 't IJsselmeer te Oosterleek.

Tel: 0229-503150.
Deelname is € 3,75 p.p.

Minimaal aantal deelnemers is 4 personen. Het is ook zeer geschikt voor grotere groepen. De teams krijgen exact 1,5 uur speeltijd om de gegevens te verzamelen.