OOSTERLEEK - Op Koningsdag, vrijdag 27 april a.s. is er in Herbergh ’t IJsselmeer, een feestelijke muziekmiddag m.m.v. THE BRETELS. Aanvang: 14.30 uur. Er is vrij entree. Er kan natuurlijk weer heerlijk worden gedanst!

The Bretels: En dan hebben we het niet over bretels die de broek omhoog houden maar over de band The Bretels; een band waar gezelligheid en muzikaliteit hand in hand gaan. Er wordt door deze band een zeer gevarieerd repertoire voorgeschoteld met Shadows, Beatles, CCR, Monkees, Kinks, Cats afgewisseld met Nederlandstalige nummers en “hits” uit ons eigen Westfriesland van o.a. Oos Joos. Door Albert Hoogland, “The Voice of Venhuizen” , is het repertoire “ververst” , leuker en nog afwisselender geworden. Verder hebben ze natuurlijk ook “meester Jan” van de Josefschool in hun muzikale midden; ook wereldberoemd in Venhuizen en omgeving. Daarom is het “goed vertoeven” bij The Bretels, omdat de nadruk ligt op “lekkere” nummers, die iedereen kent en waar óók nog uitstekend op gedanst kan worden. Jan Steltenpool, Albert Hoogland, Simon Oud en Koos Blauw zorgen voor een complete middag UIT met de gezellige sfeer uit de jaren “60 & “70. Eigenlijk moet je er gewoon zijn om het te beleven!

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Drechterland. (Voorheen Venhuizen) Aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds). Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar 0229- 503150.