WIJDENES - Ervaar de zomer tijdens Kippebillen Strandparty, het gezelligste strandfeest van Westfriesland! Dit jaar op zaterdag 29 juni 2019, vanaf 20.00 uur.


Met de vaste ingrediënten creëert Kippebillen Strandparty al meer dan 40 jaar voor jong en oud een muzikaal strandfeest. Dit jaar is er livemuziek van coverband De Bounties, een enthousiaste tien koppige feestband met een allround en swingend repertoire. Tevens zal DJ Cees Weel zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond.


Het evenement vindt plaats bij de Vluchthaven van Wijdenes, prachtig gelegen aan het IJsselmeer. Zoals altijd is er weer een gezellig kampvuur. Ook is er een grote bar waar de vele vrijwilligers graag een drankje inschenken. En uiteraard liggen de traditionele ‘kippebillen’ ook weer op de barbecue! Door de inzet van alle vrijwilligers en vele sponsoren is Kippenbillen Strandparty in 2019 ook weer voor jong en oud gratis toegankelijk.


Om het feestgangers vanuit de hele regio makkelijk te maken rijden er diverse bussen van en naar de Vluchthaven in Wijdenes. De bussen rijden vanuit diverse locaties in de gemeenten: Drechterland, Medemblik, Stedebroec en Enkhuizen. Bekijk de Facebook- en/of Instagrampagina of neem een kijkje op kippebillen.nl voor meer informatie en de actuele busroutes.