MEDEMBLIK - Het gaat eindelijk lukken. Kiki Schippers staat al sinds 2018 geprogrammeerd maar door omstandigheden is de voorstelling “Meer” steeds uitgesteld.

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Met haar scherpe pen bijt ze zich vast in de actualiteit met satire voor radioprogramma Spijkers met Koppen, columns en frisse liedjes voor televisieprogramma’s De Vooravond. Ze werd in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs met Er spoelen mensen aan.

Kaarten voor Kiki Schippers op 12 maart in het BON-theater zijn verkrijgbaar via de website van het BON-theater: bon-theater.nl

Entreeprijs bedraagt €15,00. Aanvang 20:15.