LAMBERSCHAAG - Op zaterdag 15 december 2018 zal in het Groene Kerkje van Lambertschaag een Keltisch kerstconcert worden gegeven. Dit optreden zal worden verzorgd door de band Baloney Celtic Music, een groep van vier tot vijf enthousiaste muzikanten, met een voorliefde voor muziek, die op de Ierse en Schotse muziektraditie is gebaseerd.

Baloney Celtic Music bestaat nu ruim 20 jaar en speelt Keltische muziek van de bovenste plank. De groep geeft jaarlijks een gezellig kerstconcert, nu reeds voor de derde keer in het Groene Kerkje van Lambertschaag. Het programma zal door veel afwisseling worden gekenmerkt met traditionele songs, deels in kerstsfeer, handelend over een tal van onderwerpen, waarin met name nostalgie, de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. Daarnaast worden mooie slow-airs op de uilleann pipes en whistles gebracht, die met opzwepende dansmuziek, jigs, reels en andere instrumentale nummers worden afgewisseld, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten

.Elk lid van de groep, levert zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage aan de zang en zijn of haar instrument: uilleann pipes, Irish bouzouki, fiddle, bodhrán, whistles en gitaar.

De groepsleden van deze avond zijn:Marco Baartse; Ben Dijkhuis;Jantine Leeflang en Arthur Nieuwenhuis.

De aanvang van het concert is om 20:30 uur.Toegang zonder reservering € 12,50 (Op vertoon van CJP, € 10,-). Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang.

Om zeker te zijn van een plaats, is reserveren aangeraden, bovendien is het dan voordeliger, want dan betaalt u € 10,00 aan de kassa.

Reserveren: www.hetgroenekerkje.nl of telefonisch: 0229-582752

Website: www.baloney.nl

Locatie: Het Groene Kerkje, Noordeinde 28, 1658CB Lambertschaag