MEDEMBLIK - Stichting Stal 135 komt aankomend zomer weer terug op Kasteel Radboud met haar jaarlijkse Brocante markt. Sandra Maria Top en Emma Buis slaan de handen ineen en waren er samen snel uit. Emma Buis staat aan de vooravond van grootse veranderingen met Kasteel Radboud en Stichting Stal 135 komt na afwezigheid van ruim twee jaar terug op Kasteel Radboud.

Emma Buis: “Het gesprek met Sandra ging voortvarend en we zaten snel op 1 –lijn. Vanuit het verleden merkte ik met mijn zaak NED 1671 altijd al als er een Brocantemarkt op Radboud was.” “Ook de binnenstad van Medemblik en lokale ondernemers kunnen hiervan mee profiteren.” “De achterliggende doelstelling van de Stichting spreekt mij enorm aan en ben blij dat de Brocantemarkt terug is op Radboud.”

Sandra Maria Top: “ruim vijf jaar geleden zijn we in de Kerk van Twisk begonnen met een lokale Brocantemarkt.” “Vandaag de dag uitgegroeid naar een nationale en internationaal evenement met de juiste standhouders en enorm leuk publiek.” “Twee jaar geleden kwam er een einde aan de samenwerking tussen Stichting Stal135 en Kasteel Radboud.” “Hierdoor zijn we uitgeweken naar Zeist en Baarn.” “Gelukkig organiseren wij 4-seizoenen KasteelFairs.” “Zodra de seizoenswisseling heeft plaatsgevonden organiseren wij een weekend lang een gezellige en ontspannen Brocantemarkt met heerlijke catering en gemoedelijke sferen.” “De zomer-editie staat nu op 23 en 24 juni 2018 bij Kasteel Radboud in Medemblik gepland.” “En dat gaat een echt “welkom-terug” feestje worden!” “De lente-editie en herfst-editie in Zeist en de winter-editie houden we in Baarn.” “Een mooi en compleet landelijk programma.”

Emma Buis: “gelukkig zijn we dan helemaal klaar met de verbouwing op het Kasteel.” “Op 1 April a.s. openen wij de geheel vernieuwde opzet van Kasteel Radboud.” “Tijdens de Brocantemarkt zetten we een mooi en gezellig terras uit waar bezoekers op adem kunnen komen.” “Ook vind ik het leuk dat Sandra gelijk een ontbijt voor de zondagochtend bestelde welke ze aan alle standhouders gaat aanbieden.”

Sandra Maria Top: “onze kennismaking met Emma en hernieuwde samenwerking geeft ons een goed gevoel.” “Ook bezoekers en standhouders hebben ons de laatste twee jaar meerdere keren op aangesproken dat zij het jammer vonden geen Brocantemarkt meer was in Medemblik.” “Gelukkig komt hier nu weer verandering in en gaan we echt knallen aankomend zomer.” “We hebben alweer veel inschrijvingen mogen ontvangen en zien de toekomst met Emma Buis en Kasteel Radboud vol vertrouwen tegemoet.”

Noteer alvast de datums: 23 en 24 juni 2018 in je agenda. De toegangspoorten gaan om 10:30 open en om 10:00 voor de voorverkoop tickets (online). Meer informatie kun je vinden op: www.brocantefairs.com