HOORN - Op zaterdag 3 juni a.s. vindt in de Oosterkerk in Hoorn (NH) het Kamerkorenfestival Oude Muziek Nu plaats. Er hebben zich inmiddels 13 koren aangemeld. Vier daarvan komen uit Hoorn.

De koren die deelnemen zijn Camerata Liocorno (Hoorn), het Goylants Kamerkoor, het Hoorns Kamerkoor, Mozart Cantat (Hoorn), The Classic Frogs, (Purmerend), CKC Zoetermeer, Jongemannenkoor Oldenzaal, Fonte di Musica (Alkmaar), Spiro Musica (Hoorn), Ars Vocalis (Delft), Kodály Koor Amsterdam, Kamerkoor Bragi (Groningen) en het Vocaal Ensemble Groningen.

Naast de optredens van de koren, die vanaf 10.30 beginnen, zijn er o.a. educatieve activiteiten: een masterclass voor koordirigenten olv van Jos van Veldhoven, een van onze grootste Bachkenners en dirigent van de Nederlandse Bachvereniging.

Iedereen is welkom tijdens dit unieke kamerkorenfestival. U kunt uw toegangskaarten online kopen ( via www.podiumplein.nl ) of tijdens het festival direct aan de zaal. Er is een passepartout, maar er zijn ook kaarten voor afzonderlijke dagdelen.

Kijk op www.oudemuzieknu.nl voor alle informatie en kaartverkoop.