MEDEMBLIK - We zijn er klaar voor, het programma is rond. De ergste Covid-maatregelen lijken achter de rug. De afgelopen twee seizoenen zijn op zijn zachts gezegd vreemd verlopen. Veel voorstellingen werden noodgedwongen geannuleerd of verplaatst. Maar goed, het lijkt erop dat we een ‘normaal’ seizoen tegemoet gaan. Gewoon weer gezellig een avondje uit.

De kaartverkoop BON-theater gaat op 15 mei van start

Op 15 mei gaat de losse kaartverkoop van het BON-theater van start. Dit jaar ook weer een theatergids die wordt verspreid in Medemblik en de website staat online met alle nieuwe voorstellingen.
Het programma staat weer bomvol cabaret en muziek dus ga snel naar de website bon-theater.nl.

Om maar iets te noemen:

We starten met de inhaalvoorstellingen van ZGAN. Vervolgens niemand minder dan FREEK DE JONGE. Verder wat oude bekenden zoals NIET SCHIETEN en NIELS VAN DER GULIK. En natuurlijk namen zoals SJAAK BRAL, SJORS VAN DER PANNE en vele bekende en aanstormende talenten.

Ons verbouwde theater is voor veel bezoekers al bekend met de geweldige tribune en de nieuwe foyer. Gelukkig hebben we het laatste halfjaar al veel gebruik mogen maken van onze mooie theaterzaal.

Uiteraard is er weer ons a-BON-nement. Bij vijf voorstellingen naar keuze krijgt u 10% korting op de totaalprijs. Dit a-BON-nement is vanaf nu bestellen via de website van het BON-theater.

Voor vragen kunt u altijd terecht via reserveringen@bon-theater.nl