JULIANADORP - Groot nieuws: voor het eerst in 24 jaar zal Julianapop op een nieuwe locatie plaatsvinden. Na een jarenlange mooie samenwerking met de IJsclub Julianadorp gaat het evenement naar een nieuw stekje, zo maakt de organisatie bekend met een filmpje op Facebook.

Niet getreurd: Qua bereikbaarheid is er niet zoveel aan de hand. De nieuwe locatie is misschien twee minuten langer lopen: het gaat om het veld naast de IJsbaan aan de Akkerbouwstraat. Dit terrein herbergt ook andere evenementen in het dorp, zoals de jaarlijkse Springfair en het tweejaarlijks Julianadorp Power Festival. De ingang van het evenement zal liggen aan de achterzijde van het veld, aan de Akkerbouwstraat.

Na een jarenlange prachtsamenwerking is in goed overleg besloten dat het evenement niet meer helemaal op zijn plek is op de IJsbaan. Al proostend hebben de partijen dan ook afscheid van elkaar genomen, maar blijven elkaar ondersteunen als organisaties die zich inzetten voor activiteiten in Julianadorp.

Een nieuw jasje

Met een nieuwe kleurrijke huisstijl sloeg Julianapop vorig jaar al een nieuwe periode in. Dit wordt doorgezet in de vorm van het evenement. De indeling van het veld is herkenbaar en met hetzelfde J’pop gevoel, op een toevoeging na: een tweede podium! Een unieke stap in de geschiedenis van het evenement.

Binnenkort volgt er meer nieuws over de line-up, dus houd onze kanalen in de gaten! Je volgt ons op Facebook, Twitter, Instagram of www.julianapop.nl!