HOORN - Nieuw jaar, nieuwe kansen en zo ook een nieuw festival in West-Friesland. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari zal de eerste editie van het Winterfestival Hoorn plaatsvinden op het Pelmolenpad. Het festival wordt georganiseerd door twee jonge jongens uit de regio, die het met veel plezier organiseren en echt iets unieks willen neerzetten voor iedere leeftijdscategorie in de donkere wintermaanden.


De eerste dag zal volledig in het teken staan van de jongeren in West-Friesland. De line-up bestaat dan ook uit de bekende rappers Jonna Fraser en Chivv, die met hun hits wekelijks de clubs en kroegen in vuur en vlam zetten. De kaarten voor de vrijdag kosten 15 euro en het feest zal plaatsvinden tussen 19.00 en 00.30. Naast de muziek zal het terrein feestelijk versierd zijn en zullen foodtrucks de bezoekers voorzien van verschillende soorten eten.

De tweede dag is een aanrader voor iedereen. Het festivalterrein zal wederom versierd zijn en daarnaast zal er een belevenis area worden ingericht waar bezoekers verschillende activiteiten kunnen doen. Wat nog een verrassing blijft, maar het is zeker de moeite waard! Ook op deze dag zullen de foodtrucks de bezoekers voorzien van eten. Voor de kinderen van 7 tot en met 14 jaar zullen er vroeg in de avond ook activiteiten worden georganiseerd. Voor de papas en mamas zullen er speciale bandjes zijn zodat als de kinderen naar huis zijn, ze bij ons verder kunnen feesten. De line-up bestaat uit de coverbands 8-PM en Daredevils, met een spetterende eindshow, en zullen een breed scala aan muziek spelen. Daarnaast zal Snelle een optreden geven, de artiest die niet meer is weg te denken uit de hitlijsten en de top 40 volledig heeft overgenomen.

De kaartprijs ligt op 25 euro per stuk en het festival zal plaatsvinden tussen 17.00 en 00.00.
De kaartverkoop is reeds gestart en de kaarten zijn te koop via de website; www.winterfestivalhoorn.nl