SPANBROEK - De akoestische formatie Jam Sissies heeft in mei 2016 al eens een concert gegeven in muziektheater ‘t Kerkhuys te Spanbroek en kreeg daarna louter lovende reacties en een prachtige recensie! Op zaterdag 11 maart staat zij opnieuw op de bühne van dit prachtige Muziektheater met wederom een veelbelovend en dynamisch concert.

De band bestaat uit o.a. de zussen Martine Wolkers (vocals, toetsen & percussie) en Linda Wolkers (vocals & percussie). Deze twee dames presenteren de hedendaagse popmuziek net even anders dan je gewend bent. Samen met Jim Riedijk (gitaar & basgitaar) en Jeroen Redeker (gitaar & vocals) geven zij een eigen draai aan de nummers en zij brengen deze met veel meerstemmigheid, energie en gevoel semi-akoestisch ten gehore. Deze groep heeft veel kwaliteit in huis en het afwisselende repertoire brengt iedereen in vervoering.

De naam Jam Sissies is vooral te danken aan het vrije jam-gevoel dat zij graag aan de songs mee willen geven; niet teveel vastleggen maar lekker samen muziek maken en spelen. Het repertoire bestaat uit grote hits in diverse genres (pop, singer/songwriters, rock en soms een vleugje country) en uit onbekendere muzikale pareltjes, die zeker de moeite waard zijn om gehoord te worden. Van swingend, tot pittig en soms ontroerend; een muzikale avond die je niet mag missen!

De optredens van Jam Sissies, met sfeer- én dansbare maar vooral herkenbare nummers, lenen zich uitstekend voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, huiskamerconcerten en als muzikale omlijsting van een receptie, lunch of diner. Ook hebben de bandleden al diverse ceremonies en feesten tot een hoogtepunt gebracht. Daarnaast geven ze een paar keer per jaar eigen concerten op de prachtigste en sfeervolste locaties in Noord-Holland, zoals nu in Muziektheater ‘t Kerkhuys.

De aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaarten à € 10,00 zijn te reserveren via www.kerkhuys.nl

Waar: Muziektheater ’t Kerkhuys Spanbroek
Wanneer: Zaterdagavond 11 maart 2017
Aanvang: 20:00 uur
Entreekosten: € 10,00 per persoon
Info/reserveren: www.kerkhuys.nl