BLOKKER - Werk je graag in de frisse buitenlucht, of vind je het juist prettig om gezellig onder de mensen te zijn? Wil je je kennis en kunde inzetten voor een non-profit organisatie en draag je de natuur een warm hart toe? Je ontdekt hoe je je steentje bij kunt dragen op de manier die bij jou past tijdens de inloopmiddag voor vrijwilligers op zondag 23 april bij MAK Blokweer.

Iedereen die benieuwd is naar het doen van vrijwilligerswerk kan tussen 14:00 en 16:00 binnenlopen. Waarom doen mensen eigenlijk vrijwilligerswerk, wat komt daar bij kijken en kun je dat combineren met een uitkering? En welke werkzaamheden kun je bij het MAK oppakken? De vrijwilligerscoördinator van MAK Blokweer, Riek Rijkers, staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook de aanwezige vrijwilligers vragen stellen over het hoe en wat van hun werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd, maar kun je niet komen? Neem gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator: vc@mak-blokweer.nl.

De inloopmiddag voor vrijwilligers vindt plaats op zondag 23 april van 14:00 tot 16:00 in het bezoekerscentrum van MAK Blokweer, Kloosterhout 1 – 2, 1695 JC Blokker. Je kunt binnenlopen wanneer je wil, aanmelden is niet nodig!

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker 
www.mak-blokweer.nl