MEDEMBLIK - Het hoge woord is eruit, de theaters mogen weer open. Tot 22:00 uur, 1/3 capaciteit en 1,5 meter afstand, dat dan weer wel. Al met al toch wel behoorlijk teleurstellend. Maar goed we kunnen na twee maanden stilte in ieder geval weer van start gaan.

Het BON-theater in Medemblik heeft in februari meteen drie top acts op het programma staan. Zaterdag 5 februari staat de bekende cabaretier RAYEN PANDAY op het podium met een try-out van zijn nieuwe gloednieuwe programma ‘FOCUS’. Rayen behoeft weinig verdere introductie en behoort tot de top van Nederland. Helaas is de voorstelling door de bezoekersnorm van 1/3 van de reguliere capaciteit meteen uitverkocht.

Maar niet getreurd. Een week later, op 12 februari, is het de beurt aan THIJS VAN DE MEEBERG met zijn bejubelde cabaretvoorstelling ‘MEER DAN MOGELIJK’. Thijs won in 2015 alle prijzen tijdens het Leids Cabaret Festival.

Op 26 februari komt ALEXANDER BROUSSARD naar Medemblik, die als Billy Joel wekelijks schittert in het SBS-programma ‘Tribute-Battle of the Bands’. Vorig jaar deed Alexander ook met succes mee aan het programma ‘We Want More’. ‘THE BILLY JOEL EXPERIENCE (solo)’ staat garant voor een geweldige muzikale avond met alle bekende Billy Joel-hits.

Voor de voorstellingen van Thijs van de Meeberg en Alexander Broussard zijn kaarten verkrijgbaar via www.bon-theater.nl