HOORN - Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Na eind 2013 vier jaar een studio-only band geweest te zijn, is een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde clubtour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. “GREAT” zal na “Topless 16” (2004) het officiële 12e album van Gruppo worden.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen.

Voorjaar 2018 zal de eerste single uitgebracht worden en niet lang daarna het album. Hou de media in de gaten en kom naar de altijd enerverende concerten van deze fantastische band. Na afloop zult U bij het verlaten van de concertzaal zaal niets anders meer dan “GREAT” kunnen stamelen, tenzij het album tussen nu en dan een andere titel heeft gekregen natuurlijk. Dan stamelt U wat anders. Maar dat laten we natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Op 19 mei speelt Gruppo Sportivo in Manifesto. Het is wel zaak om snel een kaartje te kopen want die vliegen weg. De laatste 100 zijn nu in de verkoop!

Kijk hier voor tickets.