WEST FRIESLAND - Bezoek ook de open dag en kom alles te weten over je favoriete instrument en muziekles.

En natuurlijk uitproberen!

Elke week krijgen honderden kinderen, jongeren en volwassenen muziekles bij de muziekschool. Zij maken muziek voor zichzelf, spelen in een ensemble of orkest, een popband, of zingen in een koor.

Muziek maken is namelijk heel leuk, het stimuleert de intelligentie en verbetert het sociale gedrag, bevordert de schoolprestaties en vermindert concentratieproblemen. Het helpt je ook je zelfvertrouwen te vergroten en leert je om met elkaar samen te werken.

Muziek maken, dat zou iedereen moeten doen, dus: kies je instrument!

Maar … wélk instrument zal ik kiezen, is het instrument wel geschikt voor mij, wat kost zo'n instrument, kun je het ook huren, wat kun je met het instrument, waar vinden de lessen plaats, wat kosten de lessen?

Tijdens de gezamenlijke open dag van twee muziekscholen die zaterdag 24 juni gehouden wordt in Muziekschool Stede Broec kan antwoord gegeven worden op al deze vragen en kunnen alle instrumenten uitgeprobeerd worden.

Het programma loopt van 10.30 tot 12.30 uur: muziek van leerlingen en docenten, muziekverenigingen, popbands, Seniorenorkest, instrumenten uitproberen, algemene informatie, etc.


Locatie: Zesstedenweg 163, Grootebroek. Kijk ook op: www.muziekschoolmow.nl en www.muziekschoolstedebroec.nl.