SPANBROEK - Muziektheater ’t Kerkhuys laat in de maanden maart en april weer een prachtig programma zien. Stuk voor stuk voorstellingen die absoluut meer dan de moeite waard zijn. ’t Kerkhuys zet dan ook graag de deuren voor u open. Wanneer u de site van dit theater doorbladert, komt u o.a. de previews van dit komende programma tegen. Als opwarmer naar een middag of avond ‘gewoon genieten’. Om nu alvast op te warmen, hieronder in het kort de voorstellingen van de komende weken:

Op Internationale Vrouwendag, 8 maart, wordt iedereen uitgenodigd ‘z’n mannetje te staan’. Dit belooft een interactieve en inspirerende avond, georganiseerd door de bieb, de Rotary Koggenland en het KVG. Zaterdag 10 maart brengt Lenny Kuhr haar programma ‘Gekust door de eeuwigheid’. Hierin zal haar onveranderd mooie en uit alles herkenbare stem geweldig tot zijn recht komen. Later in de maand, donderdag 22 maart, staan Mirjam Kaijer & Eric Lensink op de bühhne. In hun voorstelling ‘Mij een zorg!’ delen zij graag de mooiste liedjes, allen met een bijzonder verhaal.

En hiermee houdt het niet op. Want voor de maand die volgt staan ook geweldige voorstellingen op de agenda. Het Opmeers Vocaal Ensemble, oftewel hét Kerkhuys Ensemble, zingt deze maand tweemaal haar voorjaarsconcert. Namelijk op Tweede Paasdag (maandag 2 april) en op zondag 15 april. Tussendoor wordt er een avond over ‘Suiker! en de mogelijke gevolgen hiervan’ gehouden. Deze boeiende lezing vindt plaats op 10 april onder leiding van dhr. S. Reiffers, chemicus en klinisch fysicus. Een week later treedt Dark Rosie op. Deze Noord-Hollandse band staat geboekt voor 21 april en garandeert u een avondje grinniken, snotteren en genieten met ‘eigenwijze’ liedjes. April heeft als hekkensluiter het feelgoodconcert van Niels vd Gulik & Joost Botman. Met hun ‘The Story of Simon & Garfunkel’ werpen zij tevens een nieuw licht op de tijdloze hits van dit beroemde duo. Te beluisteren op zaterdag 28 april.

U merkt het, genoeg om te komen genieten! Op www.kerkhuys.nl vindt u de previews en natuurlijk meer info over de voorstellingen. Daar treft u ook de reserveringsgegevens. (Tip: reserveer nu! Dat voorkomt teleurstellingen.) Graag tot ziens in het muziektheater op de hoek van Spanbroek. Muziektheater ’t Kerkhuys is gelegen aan de Spanbroekerweg 37, 1715 GH.