SPANBROEK - Een middag met ontroerende liedjes, grappige anekdotes, pesterige vragen en onthullende verhalen: Frénk & Frencken in Muziektheater ’t Kerkhuys te Spanbroek, zondag 25 februari om 14.30 uur.

Mylou Frencken (zangeres/cabaretière) en Frénk van der Linden (interviewer) zijn aan elkaar gewaagd. Zij publiceerde onlangs de veelgeprezen bundel Leven in het Lied, waarvoor ze kleinkunstcollega's als Paul van Vliet, Brigitte Kaandorp en Hans Dorrestijn ondervroeg over hun meest dierbare eigen lied. Momenteel toert Mylou door Nederland met haar gelijknamige voorstelling, waarvoor ze van de Theaterkrant vijf sterren kreeg ('Frencken is echt de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied'). Brigitte Kaandorp over haar werk: 'Meesterlijk, ik lach me dood.'

Frénk presenteerde onlangs in De Wereld Draait Doorzijn nieuwe boek Onder Hollandse helden. Daarin vertelt hij over zijn ontmoetingen met coryfeeën als Anouk, Johan Cruijff, Neelie Kroes, Freddy Heineken, André Hazes en talloze andere bekende Nederlanders. Ook beschrijft Frénk welke lessen hij leerde als reporter, en als zoon van ouders die elkaar na hun scheiding veertig jaar niet spraken. In het Zwolse museum De Fundatie wordt momenteel een expositie gehouden over de journalistieke portretten van Frénk.

In ’t Kerkhuys geven Frénk & Frencken (ook in het dagelijks leven partners) een voorstelling waarin de liedjes van Mylou worden afgewisseld met verhalen-van-achter-de-schermen door Frénk. De twee interviewen elkaar ook op prikkelende wijze.

Kaarten kunt u reserveren via www.kerkhuys.nl. Graag tot ziens!

Waar: ’t Kerkhuys Spanbroek
Wanneer: zondag 25-02- 2018
Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 10,00
Info: www.kerkhuys.nl