HOORN - Op zaterdag 18 Mei kunnen jullie het ultieme Ibiza gevoel beleven bij Van der Valk Hotel Hoorn. Friendzz zal op deze avond samen met hun djs (lekkere lange dj sets), live percussie, live sax en live vocalen zorgen voor een mooie start van de zomer. Dames trek jullie zomerjurkjes en hakken maar uit de kast en heren zoek jullie mooiste polo op en laat jullie sneakers shinen. Ga samen met Friendzz & Van der Valk op reis door Ibiza. De heerlijke house klanken zullen samen met de bekende house klassiekers zorgen voor een geweldige "Ibiza experience" waar jullie bij willen zijn.

Niemand minder dan Erick E komt naar Hoorn om samen met jullie de temperaturen flink te laten oplopen. Erick E is een ware headliner, 50% van de formatie Housequake, die inmiddels zijn sporen zowel in Ibiza als in de house scene heeft verdient. Van alle grote festivals tot in de dikste clubs kom je hem tegen. Een echte topper dus op Friendzz bij Van der Valk Hotel Hoorn. De tweede man is nog vaak op het eiland te vinden. Ook afgelopen zomer stond hij er nog een heerlijke dj set weg te geven. Diephuis is dan ook aanwezig en zal zich van zijn meest zomerse kant laten zien. Ook de volgende naam is niet meer weg te denken zodra de naam Ibiza wordt genoemd. Staat op vele grote concepten en dikke locaties. Illfort Grantz zorgt met zijn brede glimlach altijd voor een fantastische afsluiter van een top avond uit. Weg dromen naar de stranden van het mooie party eiland, een heerlijke cocktail in jullie hand en het genieten kan beginnen.

Cherokee on Percussion zal zorgen voor de rake klappen op de trommels, Julian on Sax zal zijn klanken vanuit de saxofoon hoogtij laten vieren en de stem van Miss Bunty gaat zorgen voor de einige echte "sound of ibiza."

Van der Valk Hotel Hoorn zal worden omgetoverd tot een zomers paradijs. Een heerlijke cocktailbar, led zuilen en een geweldige gedecoreerde zaal zullen Ibiza dichterbij brengen dan ooit. Beleef het geweldige gevoel van het beruchte partyeiland gewoon in Hoorn. Friendzz where friendzzship starts!

EARLYTOUCAN TICKETS / TICKET INFO:
Op maandag 11 februari vanaf 19.00 uur zullen er 100 earlytoucan tickets online gaan deze kosten Euro. 15,00. Zijn deze uitverkocht dan zullen de normale tickets online gaan en deze kosten Euro. 19,50. Tickets zijn verkrijgbaar via www.friendzz.nl

Zaterdag 18 Mei 2019
Friendzz – The Sound of Ibiza – Van der Valk Hotel Hoorn
House I Realhouse | Techhouse | Deephouse
Time: 21.00 – 02.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Hoorn
Earlytoucan Tickets: Euro 15,00 incl fee
Regular Tickets: Euro. 19,50 incl fee
Tickets: www.friendzz.nl
Hotel kamer reserveren / Friendzz arrangement incl tickets: https://www.hotelhoorn.com/arrangementen/friendzz-arrangement
Gratis parkeren voor de deur.