HOORN - Vanaf Valentijnsdag ontmoeten kunst en fashion elkaar in art gallery Salon West. De veelzijdige Nederlandse modeontwerper Sepehr Maghsoudi, van Perzische afkomst, opent zijn 10-jarig jubileumjaar met een ode aan kunst.

Modeontwerper Sepehr Maghsoudi is bekend om zijn sprookjesachtige couture collecties. Dit jaar zit hij alweer 10 jaar in het vak! Als start van een jaar vol festiviteiten laat hij zich eerst inspireren door kunst.

Fashion en Art hebben elkaar altijd beïnvloed en vormen een inspiratiebron voor elkaar. Sepehrs expositie in de galerie laat zien hoe art en fashion met elkaar versmelten. Hij toont fashion installaties geïnspireerd door de kunst van de Salon West kunstenaars. Naast zijn prachtige couture items met nieuwe stukken uit zijn lentecollectie 2018 zullen er ook schilderijen en keramiek van hem te zien zijn.

Sepehr en de kunstenaars van art gallery Salon West verenigen vanaf Valentijnsdag 14 februari tot 18 maart art & fashion te Amsterdam. De expositie wordt zondag 18 februari geopend met muziek van violiste Anastasia Kozlova en een feestelijke borrel met heerlijke hapjes van het naastgelegen Bar Spek. Want liefde gaat tenslotte door de maag.

Als kers op de taart zullen de kunstenaars en Sepehr werken verkopen voor prijzen waar je de lentekriebels van krijgt. Dit is dé kans om een uniek kunstwerk of als eerste een Sepehrs ready to wear spring item te bemachtigen.

De Fashion & Art Love Fusion bij Galerie Salon West is te bezoeken van 14 februari tot 18 maart, op woensdag t/m zaterdag 12.00-18.30 en zondag 12.00-17.00!