ZWAAG - Op zondag 8 april exposeert en schildert beeldend kunstenaar Anja Bulthuis bij Kunst in de Kas aan de Beatrixstraat 3A in Zwaag. De expositie wordt luister bijgezet door muzikale improvisaties en ballads van het duo P(i)eter Pan. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij.

Beeldend kunstenaar Anja Bulthuis uit Hoorn exposeert. De schilderes wordt in haar werk vooral geïnspireerd door de natuur, de dynamiek van de dans, het kleuren-, vormen- en lijnenspel van alledag. Deze ingrediënten komen op een of andere manier altijd terug in haar abstracte, acrylschilderijen. “Het is een expressie van een impressie”, aldus de kunstenaar. Tijdens de expositie zijn circa 50 kunstwerken te bewonderen en ook te koop. De expositie krijgt een extra dimensie: Marleen Buijs en Kine Krijnen van atelier Lenie van der Laan uit Zwaag exposeren keramiek.

Muzikale improvisaties van P(i)eter Pan
Het muzikale duo P(i)eter Pan - bestaande uit Jesper Huisman en Pieter de Ruyter - geeft tijdens de expositie muzikale improvisaties. Tijdens deze improvisaties schildert Anja Bulthuis live op muziek. De eerste performance vindt plaats om 12:00 uur, de tweede om 15:00 uur. Maar ook gedurende de rest van de dag kunnen bezoekers genieten van verschillende mooie muzikale improvisaties en ballads.

Praktisch
De expositie en performances vinden plaats op zondag 8 april van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij. Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag, Beatrixstraat 3A (achter het huis met de grijze pilaren). Voor meer informatie: www.kunstindekas.nl.