ENKHUIZEN - Zaterdag 16 maart gaat de eerste editie van "Zuiderzeepop" in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen van start. Georganiseerd door Willem van Zadelhoff, Widia de Jong-Baldewsing en StecWF, oftewel Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland.

Willem is bekend als uitbater van o.a. Café 't Centrum in Enkhuizen, heeft zelf de bas gespeeld en heeft dan ook een enorme passie voor live muziek. Widia is voorzitter van StecWF en organisator van Halloweenfair West-Friesland en heeft in de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan met het organiseren. Van evenementen met live muziek tot housefeesten. Widia deelt dan ook zijn passie.

Willem heeft deze droom al jaren in zijn hoofd en omdat hij deze droom dit jaar wilde laten uitkomen, hebben Widia & de "Steccies" besloten om hem te helpen en dit samen te doen.

Het beloofd een heus muziekspektakel te worden, want vanaf 15:00 uur tot 01:00 uur zullen 18 topbands uit de regio en daarbuiten hun opwachting maken. Van skiffie tot pop, van akoestisch tot rock. Genoeg muziek dus voor een ouderwets dagje genieten van deze live optredens.

Met o.a.: Hans Malagride & Danique Peereboom, Vintage, Bottle up and go, Alice, Pro-Feel, Les Hommes du Nord, Billies Mustangs, That's for you, The Castalettes, On Fire, Just Wednesday, Petoempers, Music Machine, Maple Leaf, Boogie Dogs, What about Bob, Stereo Types en afsluiter Steal.

E-Tickets €8, aan de deur €10. Info & E-tickets: zuiderzeepop.nl