HOORN - Begin jouw zondag met de opzwepende muziek van dj Bravon en ervaar hoeveel energie je krijgt van deze vorm van vrij dansen. Met Ecstatic Dance laat je je leiden door de muziek, dans je zonder te praten en kom je in een echte dansflow. Het is als een workout en meditatie ineen, maar bovenal is het een ervaring die jou uit je hoofd haalt, waardoor je echt ín het moment bent. Ecstatic Dance Hoorn wordt zondag 13 februari vanaf 10 uur georganiseerd in het Foreestenhuis in Hoorn. Dans je mee?

Programma
Een Ecstatic Dance wordt altijd kort ingeleid en afgesloten door een host. Bij de start worden de richtlijnen uitgelegd en een aantal opwarmoefeningen met de groep gedaan. Vervolgens dans je twee uur op de lekkerste muziek gedraaid door Bravon. je kunt bewegen zoals jij dat wilt, natuurlijk met respect voor elkaars ruimte op de dansvloer.

Dj Bravon
Bij Ecstatic Dance draait het voor Bravon allemaal om de eindeloze dans die in het moment ontstaat. Daarom kiest hij in het moment welke nummers hij draait, afgestemd op de aanwezige dansers. Wat zich dan precies ontvouwt is altijd weer een verrassing. Muzikaal gezien draait hij graag een breed scala aan genres van klassiek tot Drum & Bass en alles er tussen in.

Nieuwsgierig?
Je kunt deelnemen aan de eerstvolgende Ecstatic Dance Hoorn op zondag 13 februari. De zaal gaat open om 10.00 uur en om 12.30 uur is het afgelopen. Geen afleiding en geen telefoons, maar wel onbeperkt water en thee en je even helemaal vrij voelen op de dansvloer. Dat kan voor €17,50 voor een dansticket en €5,- eenmalige lidmaatschapskosten. Bestel een dansticket via www.ecstaticdancehoorn.nl. Locatie Foreestenhuis, Grote Oost 43 in Hoorn.