BLOKKER - Tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht organiseert MAK Blokweer een avond vol spannende activiteiten voor het hele gezin. Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt dit magische Theater van de Nacht voor de negende keer plaats. Het thema is dit jaar ‘Dromen in de Nacht’. De donkere nacht is een tijd voor mooie dromen, gekke dromen, soms een tikje angstige dromen en sprankelende dromen. Waar droom jij over?

Tijdens het Theater van de Nacht kun je een lichtjesroute volgen. Flakkerende lichtjes wijzen je de weg door het donker tijdens een stille rondleiding, waarop je het vertrouwde landschap heel anders waarneemt dan anders.

Verhalenvertelster Marjo Dames vertelt in de donkere heuvelweide over de wereld van Koning Arthur. Met de hulp van ridder Gawain moet de koning erachter zien te komen waar vrouwen van dromen. Een spannend en ontroerend ridderverhaal over dromen en over trouw.

In de Molshoop tovert het gezelschap ZANDSTORM met zand, licht en muziek een waar droomverhaal. Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor het Theater van de Nacht!

Kinderen kunnen zich laten schminken en een echte dromervanger knutselen. Bij het kampvuur kun je even opwarmen terwijl je geniet van een heerlijke beker warme chocolademelk.

Dit evenement voor het hele gezin vindt plaats op zaterdag 28 oktober van 18:30 tot 22:30 aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Entree kost €5,- per persoon. Het rooster met alle aanvangstijden van de activiteiten staat op www.mak-blokweer.nl. Er kunnen ca. 40 mensen meedoen per activiteit, dus reserveer op tijd! Voor meer informatie kunt u terecht op www.mak-blokweer.nl, of neem contact op via 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

‘Dromen in de Nacht’ wordt mede mogelijk gemaakt door Tuinaanleg Takken B.V.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker