HEERHUGOWAARD - In de laatste week van de zomervakantie (31 augustus t/m 2 september) organiseert Cool kunst en cultuur twee cursussen: een driedaagse Zomercursus Musical en een DJ-Bootcamp. Dat wordt een Coole zomer!

Zomercursus Musical

Houd je van zingen, dansen én acteren en kun je daar zelfs in de vakantie geen genoeg van krijgen? Doe dan mee met de driedaagse Zomercursus Musical! Tijdens de cursus volg je lessen zang, theater, musical en beeldende kunst rondom het thema ‘Beestenboel’. Je leert jezelf transformeren tot een olifant of krokodil, je zingt over de dieren in het bos, je danst alsof je op de bodem van de zee bent en knutselt zelf de kostuums en attributen in elkaar. Al deze onderdelen komen samen in een beestachtige presentatie voor publiek. De Zomercursus Musical is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Meedoen kost €70,00, inclusief limonade en wat lekkers.

DJ-Bootcamp

Je zomervakantie supervet eindigen? Meld je dan aan voor onze DJ-Bootcamp! Tijdens deze bootcamp krijg je drie dagen lang allerlei workshops op het gebied van dj-en, producen en remixen. Na de DJ-Bootcamp heb je de kennis én skills waarmee je thuis verder aan de slag kunt gaan. De DJ-Bootcamp kost €85,00 en is bedoeld voor kinderen en jongeren van 9 t/m 16 jaar.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over de zomercursussen is terug te vinden op de website van Cool: www.coolkunstencultuur.nl (klik op theater en scroll naar 31 augustus). Inschrijven is mogelijk tot 21 augustus en kan online of bij de servicebalie. Vorig jaar waren de zomercursussen binnen een aantal weken al vol. Schrijf je dus snel in!