OOSTERLEEK - Op zondag 29 april is er in Oosterleek een Dire Straits tribute middag m.m.v. de formatie After The Sultans. Aanvang van deze middag is 14.30 uur en de entree bedraagt € 6,00. De middag wordt gehouden in het thuishonk: Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.

After The Sultans: A Tribute to Dire Straits
Eind jaren zeventig: te midden van opwindende punk en bezwerende new wave klinkt ineens een ongewoon geluid. Helder klaterende gitaren vormen het hart in de muziek van Dire Straits. De groep, onder leiding van Mark Knopfler, paart Amerikaanse muziektradities als blues en country aan Britse lyriek. Een wereldwijde doorbraak volgt snel.

Veertig jaar later brengt After The Sultans die periode weer tot leven. Met de uitvoering van klassiekers als Down To The Waterline, Lady Writer, Tunnel Of Love, Money For Nothing en natuurlijk Sultans Of Swing wordt de opmerkelijke entree en het directe vervolg in kaart gebracht. Ook speelt de groep een selectie uit het werk van JJ Cale, onmiskenbaar een inspiratiebron van Knopfler. Het resultaat is een tijdloze staalkaart van ragfijne loopjes en soepele swing.

Rob Gollin – gitaar en zang
Ed Gollin - gitaar
John Malawau – bas
Erich Römer – drums

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds). Voor meer informatie betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.