OBDAM - Op 15 september a.s. (zaal open om 16.00 uur) treedt de Duitse band Supertramp tribute band, Century's Crime, op in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Century's Crime brengt, als eerbetoon aan de originele band, de muziek van de legendarische band Supertramp.

In een geweldig liveoptreden brengt Century's Crime de onvergetelijke nummers van Supertramp op het podium, trouw aan het origineel. De grenzen tussen origineel en eerbetoon vervagen: het Supertramp-gevoel leeft nog steeds!

Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl of door het scannen van onderstaande QR-code.

De naam van de band is een afgeleide van het album 'Crime of the Century' dat in 1974 werd uitgebracht door A&M Records en de doorbraak betekende voor Supertramp. Dit album werd voor het eerst opgenomen in de klassieke bezetting met de twee overgebleven oprichters Rick Davies en Roger Hodgson en de nieuwe saxofonist John Anthony Helliwell. 'Crime of the Century' wordt door de meeste muziekcritici en fans nog steeds beschouwd als het belangrijkste album van Supertramp.

Century's Crime laat de kenmerkende liedjes uit deze creatieve periode herleven op het podium. De jarenlange ervaring van de individuele bandleden, de intensieve studie van het origineel en de uitgebreide analyse van talloze televisie- en video-opnames vormen de basis voor het authentieke geluid van Century's Crime.

The SUPERTRAMP tribute SHOW "Century's Crime" is een fascinerende tribute-concertshow. Kijk uit naar de wereldhits van Supertramp: Dreamer, School, Breakfast in Amerika, Goodbye Stranger, It's Raining Again, Take the Long Way Home, The Logical Song, My Kind of Lady en Crime of the Century en nog veel meer!