KOGGENLAND - Na groot succes in de voorgaande jaren organiseert het Jongerenwerk van de gemeente Koggenland ook dit jaar weer De Goede Doelen Uitdaging. Jongeren uit Koggenland tussen 12 en 18 jaar kunnen op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, in groepen de uitdaging aangaan om geld in te zamelen voor het goede doel. Een groep bestaat uit minimaal vijf en maximaal vijftien deelnemers.

In de voorbereiding komen de teams onder leiding van één van de jongerenwerkers bij elkaar om vast te stellen welke actie zij gaan doen. Ook stelt het team vast voor welk doel zij hun actie gaan uitvoeren. De organisatie betrekt hiervoor enkele goede doelen die in de omgeving gedragen worden. Vooraf wordt duidelijk gemaakt wat de goede doelen doen en waaraan het verdiende geld ten goede komt. Zo kunnen de teams een goed doel kiezen waar zij het beste gevoel bij hebben.

Donderdag aan de slag, vrijdag naar Walibi

Donderdag 25 mei vindt de actie plaats. Alle teams gaan aan de slag en worden hierbij begeleid door vrijwilligers. Als beloning gaan alle deelnemers met begeleiders per touringcar naar Walibi op vrijdag 26 mei.

Aanmelden

Jongeren kunnen zich tot uiterlijk 3 april aanmelden voor dit project bij Jongerenwerk Koggenland. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen. Bij het aanmelden graag naam, adres, woonplaats, e-mailadres en geboortedatum van alle teamleden doorgeven. Dit kan via e-mail: s.spel@koggenland.nl of j.vermeulen@koggenland.nl