AARTSWOUD - SimonèZ heeft inmiddels de aftrap gemaakt van hun concerttour langs verschillende locaties in West-Friesland. SimonèZ bestaat uit Simone (zang, percussie en contrabas) en Dirk-Jan Zuurbier ( gitaren en andere snaren)


Een programma met liedjes, songs en chansons over het leven met al zijn lusten en onhebbelijkheden Elke streek, land en tijd kent zijn eigen levenslied. Ze vertellen over de liefde of over de gewone dingen van het leven. Het lied met een lach en een traan, een lied met de grote overbekende thema’s die de mens bezighouden. Dagelijks geluk en dagelijkse ellende die met hart en ziel bezongen worden in ‘und Schmerz en Smart et Amour’ .‘

Het levenslied’ uit Nederland, maar ook ver- en hertalingen van Simone en anderen. De song, chanson, schlager, blues, en smartlap in één muziekprogramma. De nummers worden met zichtbare en onzichtbare draden verbonden door persoonlijke verhalen en anekdotes van en over de grote vertolkers van het levenslied en het ontstaan daarvan. Een confrontatie met de passie van de liefde en de schaduwzijde van het leven is hierbij onvermijdelijk. IJzersterke liedjes met één typerend kenmerk: ze raken. De ‘chansons’ klinken als ruwe diamanten, bijzonder in hun eenvoud. Naakt, onstuimig, teder, onvervalst, vol liefde en passie.

20 oktober SimonèZ and Friends in kerk Aartswoud

In de kerk aan de schoolstraat te Aartswoud pakt SimonèZ groots uit. Samen met Marcel Groot, Nellie Duin, Natascha Rus, Simon Barten en Tom Overboom wordt het een muzikale avond. Het SimonèZ repertoire wordt deze avond niet alleen door Simone en Dirk-Jan gebracht. Meerdere nummers worden net even in een ander jasje gestoken omdat er een extra muzikant meespeelt of er een extra stem klinkt. Aanvang 20.30 uur. Aan de deur zijn de kaarten 12,50 euro, maar wanneer u vooraf reserveert is de entree 10 euro.

Dat kan via simone.z@planet.nl

of 0224-540597

www.simonez.nl