SPANBROEK - Bella Cantara geeft op zondag 20 december twee concerten in Muziektheater ‘t Kerkhuys Spanbroek; 14.00 uur en 16.00 uur.

Zo komt u heerlijk in de kerststemming.Een afwijkend programma van wat u van ons gewend bent. Zo vlak voor de Kerst brengen wij u vrolijke kerstliederen en andere mooie muzikale nummers die in de kerstsfeer passen en die ervoor zorgen dat u met een echt kerstgevoel weer naar huis zult gaan. Wat wel hetzelfde blijft is dat u een prachtig afwisselend programma krijgt met kwartetten, duetten en solisten. We treden op volgens de richtlijnen van het RIVM, met voldoende afstand tussen bezoekers onderling en t.o.v. het kwartet. Het concert duurt 1 uur en is zonder pauze; Beide keren is er plaats voor 30 personen. De toegang bedraagt € 12,50 per persoon.

Bella Cantara bestaat uit Mirjam Betjes (sopraan), Joke Oud (alt), Walther Deubel (tenor) en Hans van Niekerk (bas). Zoals altijd worden wij fantastisch begeleid door Hans Weenink.Het eerste concert start om 14.00 uur en het tweede concert start om 16.00 uur. Reserveren is verplicht (liefst per tweetal) via Joke Oud: 0226-353563 of via email: pjm.oud@quicknet.nl. en www Kerkhuys.nl .

Bella Cantara ziet er naar uit u ook deze Kerst te ontmoeten, dus graag tot zondag 20 december!

UPDATE 14-12: Vanwege de nieuwe lockdown zijn deze concerten komen te vervallen