VENHUIZEN - Het is belangrijk om actief te blijven. Dit kan door bewegen. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat u fit blijft en het draagt bij aan uw gezondheid. Als u samen met anderen beweegt is het nog gezellig ook.

De gemeente Drechterland wilt u ondersteunen om actief te blijven. Daarom wil de gemeente in samenwerking met Team Sportservice West-Friesland u uitnodigen voor de Beweegmarkt 65+ Venhuizen.

Beweegmarkt 
Is het moeilijk om een activiteit te vinden die bij u past? Zou u graag willen weten hoe het gesteld is met uw fitheid? Tijdens de Beweegmarkt gaan we samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Als u een chronische aandoening heeft, kunt u ook zeker meedoen. Plezier en met elkaar bewegen zijn namelijk de belangrijkste uitgangspunten. De Beweegmarkt biedt u de gelegenheid om:

  • Uw fitheid te meten. Deskundigen van Team Sportservice West-Friesland meten via allerlei testen uw fitheid en kunnen u vervolgens adviseren in de beweging die u nodig heeft. Uw fitheid kan gemeten worden  tegen een geringe bijdrage van € 5,-- ;
  • Geadviseerd te worden over bewegingsactiviteiten in de buurt. Verschillende organisaties helpen u om een bewegingsactiviteit te vinden die bij u past;
  • Deel te nemen aan verschillende introductielessen. Er zijn introductielessen van o.a.

Openlucht- zwembad Het Hemmerven, Omnivereniging A.S.V. 55 en Meer Bewegen voor Ouderen. Dit kan samen met uw partner, een vriend(in) of familielid;

Locatie Beweegmarkt 
De Beweegmarkt vindt plaats op vrijdag 2 maart van 10:00 tot 13:00 uur in het Dorpshuis Venhuizen (Twijver 66, 1606 BW Venhuizen).

Aanmelden 
U kunt zich voor de Beweegmarkt aanmelden door contact op te nemen met Linda Broersen - van den Berg van Team Sportservice West-Friesland. Zij is via de mail te bereiken op lvandenberg@teamsportservice.nl en telefonisch op 0229 28 77 00. Vermeld hierbij uw contactgegevens (naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum) en of u wilt deelnemen aan de fitheidstest.   Als u zich aanmeldt, ontvangt u hiervoor vervolgens een schriftelijke uitnodiging. U kunt tot en met zondag 25 februari aanmelden.

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Broersen - van den Berg van Team Sportservice West-Friesland. Zij is via de mail te bereiken op lvandenberg@teamsportservice.nl en telefonisch op 0229 28 77 00.