OOSTERLEEK - In navolging van vorig jaar wordt er ook dit jaar door de Evenementencommissie Oosterleek een autopuzzeltocht georganiseerd. Een tocht van 135 kilometer langs unieke plekjes in Noord-Holland. Tijdens de tocht wordt er in een gezellig stadje uitgestapt en gaat u een mooie wandeling maken. Zo gaat u al puzzelend door pittoreske straatjes en langs pleinen, winkeltjes en terrasjes. U kunt van deze tocht een gezellig dagje uit maken. Ideaal voor een vrienden of familie-uitje.

Vanaf het Hemelvaartsweekend is er de gelegenheid om deze tocht te gaan verrijden. Zaterdag 12 mei en zondag 13 mei is de eerste gelegenheid, daarna het Pinksterweekend en alle weekeinden t/m eind oktober.

Lijkt het u leuk om hier een keer aan mee te doen? Reserveer dan vooraf bij Herbergh 't IJsselmeer. Tel: 0229-503150. U kunt starten op zaterdag vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur 's ochtends. De kosten voor deelname aan deze puzzeltocht is €6,50 p.p. Hiervoor krijgt u bij het startpunt Herbergh 't IJsselmeer een kop koffie of thee met appelgebak en slagroom en de reis- en vragenformulieren van deze tocht.
Als u de formulieren ingeleverd inlevert bij de Herbergh dingt u mee naar de prijzen. De eerste prijs is een waardebon van €100,= de tweede prijs is een waardebon van €50,=.Eind oktober worden de winnaars bekend gemaakt en krijgen zij hun prijs toegestuurd.

Oosterleek kunt u vinden in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn-Enkhuizen.Het dorpje is te bereiken via de N506 afslag Wijdenes-Oosterleek.

Voor meer info kunt u kijken op de site www.herbergh-ijsselmeer.nl