MEDEMBLIK - Anne-Marie Jung speelt op 7 januari met 'De Exoot' haar eerste soloprogramma in het BON-theater in Medemblik. Is het cabaret, comedy, absurd, ontroerend en niet te plaatsen? Ja. Zijn het sketches, liedjes, dingen en nog zo wat? Ja. Is het een 'one-woman show'? Is het Exotisch, absurd, hilarisch? Ja, het is Anne-Marie Jung.

Zij is een comédienne, actrice en een ongelooflijk getalenteerde zangeres. Zij is al jaren een bekend gezicht in de theaters, op televisie en op het witte doek. Als side-kick van André van Duin, in Wie is de Mol en vele series en films. In ‘De Exoot’ speelt ze absurde typetjes, zingt ze de mooiste liedjes en eist zij haar eigen plek op in de Nederlandse theaters. Samen met een team van zeer getalenteerde comedy- en cabaretschrijvers, waaronder Alex Klaassen, zal ze jou meenemen in haar fantasiewereld, die van de Exoot uit Schiedam.

Reserveren
Kaarten voor Anne-Marie Jung zijn telefonisch verkrijgbaar bij Marjan Doornbosch tel: (0227) -547660 en Annemiek Mandjes tel: (0227) -543076. Of via www.bon-theater.nl. Raadpleeg de website ook voor het complete theaterprogramma en bestel hier uw kaarten.