SPANBROEK - De titel van onze show is Stories. De titel is ontstaan doordat we de mensen graag de verhalen achter de muziek willen vertellen. Alleen het woord “verhalen” vonden we te Hollands, dus vandaar Stories. Het is een theatershow gevuld met prachtige luisterliedjes afgewisseld met luchtige, komische sketches en verhalen.

Onze show mag je niet missen omdat het een opeenvolging is van prachtige nummers afgewisseld met prachtige verhalen. Met de prachtige nummers die we kiezen weten we het publiek te raken. Irma: “Anna kan met haar bijzondere stem prachtig ‘kleine’ intieme nummers zingen en ook horen wij regelmatig dat bij onze samenzang de kleuren van onze stemmen heel goed samengaan en elkaar heel mooi aanvullen. Het is mooi om te merken dat onze muziek echt emoties losmaakt bij het publiek.” De kracht van ons duo is dat er ontzettend groot wederzijds respect is voor elkander. Ik vind het super knap wat Irma allemaal kan en doet en andersom.
Daarnaast vullen we elkaar perfect aan. Wat Irma niet kan dat kan Anna dan wel weer. Verder zijn Irma en ik verbaal ontzettend gewaagd aan elkaar. Wie wel eens een theatershow van ons heeft bijgewoond kan daarover meepraten. Dit zorgt vaak voor hilarische momenten. Daarnaast is onze superkracht dat we moeder en dochter zijn. Wie heeft dat nou? Wie kan er nou met haar moeder theatershows maken?
De kaarten á €12,50 kunnen worden besteld via www.annaursem.nl of via 06-25471937.