SPANBROEK - De titel van onze show is Stories. De titel is ontstaan doordat we de mensen graag de verhalen achter de muziek willen vertellen. Alleen het woord “verhalen” vonden we te Hollands, dus vandaar Stories. Het is een theatershow gevuld met prachtige luisterliedjes afgewisseld met luchtige, komische sketches en verhalen.

Onze show mag je niet missen omdat het een opeenvolging is van prachtige nummers afgewisseld met prachtige verhalen. Met de prachtige nummers die we kiezen weten we het publiek te raken. Irma: “Anna kan met haar bijzondere stem prachtig ‘kleine’ intieme nummers zingen en ook horen wij regelmatig dat bij onze samenzang de kleuren van onze stemmen heel goed samengaan en elkaar heel mooi aanvullen. Het is mooi om te merken dat onze muziek echt emoties losmaakt bij het publiek.” De kracht van ons duo is dat er ontzettend groot wederzijds respect is voor elkander. Ik vind het super knap wat Irma allemaal kan en doet en andersom. Daarnaast vullen we elkaar perfect aan. Wat Irma niet kan dat kan Anna dan wel weer. Verder zijn Irma en ik verbaal ontzettend gewaagd aan elkaar. Wie wel eens een theatershow van ons heeft bijgewoond kan daarover meepraten. Dit zorgt vaak voor hilarische momenten. Daarnaast is onze superkracht dat we moeder en dochter zijn. Wie heeft dat nou? Wie kan er nou met haar moeder theatershows maken?
De kaarten á €12,50 kunnen worden besteld via www.annaursem.nl of via 06-25471937.

Waar gaat jullie show over? Wat voor soort voorstelling is het (muziek/theater/komedie/…)?

De titel van onze show is Stories. De titel is ontstaan doordat we de mensen graag de verhalen achter de muziek willen vertellen. Alleen het woord “verhalen” vonden we te Hollands, dus vandaar Stories. Het is een theatershow gevuld met prachtige luisterliedjes afgewisseld met luchtige, komische sketches en verhalen.

Waar haalden jullie de inspiratie uit voor deze show?

We halen veelal inspiratie uit de liedjes die we eerst kiezen, daarna wordt het pas een show. De liedjes samen met de korte sketches zorgen ervoor dat het een verhaal wordt wat we aan de mensen proberen te vertellen. Vaak gaat het zo dat er aan ons wordt gevraagd of we al een nieuwe theatershow hebben. Irma en ik kijken elkaar aan en denken: ja dat hebben we wel…
Vervolgens worden we geboekt. Dan is er nog geen show. Twee weken later komen we ergens waar ons hetzelfde wordt gevraagd. Ook daar worden we geboekt. Uiteindelijke besluiten we om een nieuwe theatervoorstelling te maken.
Bij het maken van een show kiezen we altijd een stuk of 30 liedjes. Dan bedenken we daarom heen een verhaal. Dat ging bij deze show anders. We zijn deze keer eerst opzoek gegaan naar mooie, onbekende verhalen over liedjes en artiesten. Als het verhaal aan onze voorwaarden voldeed werd er daarna een lied bij gezocht. Irma en ik inspireren elkaar enorm. Als Irma iets leuks doet dan spring ik daar direct op in en zo ontstaat een grappige sketch. Bij de muziek is het vaak zo dat ik (Anna) de liedjes aandraag en dat we samen kijken hoe we het liedje het beste kunnen overbrengen.
De inspiratie hebben we ook gehaald uit de Top 2000 a GoGo. De top 2000 hoor je altijd tussen kerst en oud en nieuw op radio en tv. Hier komen altijd mooie verhalen over liedjes voorbij. Ook in het Top 2000 café worden prachtige, onbekende verhalen verteld door o.a. Leo Blokhuis. U begrijpt dat wij met een notitieblok voor de tv en bij de radio hebben gezeten deze dagen….

Waarom zouden mensen deze show moeten gaan bekijken? Wat maakt deze bijzonder?

Onze show mag je niet missen omdat het een opeenvolging is van prachtige nummers afgewisseld met prachtige verhalen. Met de prachtige nummers die we kiezen weten we het publiek te raken. Irma: “Anna kan met haar bijzondere stem prachtig ‘kleine’ intieme nummers zingen en ook horen wij regelmatig dat bij onze samenzang de kleuren van onze stemmen heel goed samengaan en elkaar heel mooi aanvullen. Het is mooi om te merken dat onze muziek echt emoties losmaakt bij het publiek.”

Wat is de kracht van jullie duo?

De kracht van ons duo is dat er ontzettend groot wederzijds respect is voor elkander. Ik vind het super knap wat Irma allemaal kan en doet en andersom. Daarnaast vullen we elkaar perfect aan. Wat Irma niet kan dat kan Anna dan wel weer. Verder zijn Irma en ik verbaal ontzettend gewaagd aan elkaar. Wie wel eens een theatershow van ons heeft bijgewoond kan daarover meepraten. Dit zorgt vaak voor hilarische momenten. Daarnaast is onze superkracht dat we moeder en dochter zijn. Wie heeft dat nou? Wie kan er nou met haar moeder theatershows maken?

Waar kunnen mensen kaartjes bestellen en wat kosten deze?

De kaarten kunnen worden besteld via www.annaursem.nl of via 06-25471937.
Op zaterdag 12 maart 2022 spelen we de voorstelling in ’t Kerkhuys te Spanbroek
Aanvang: 20.00 uur. Kaarten kosten €12,50 per stuk.