HOORN - The Polyframes is een psychedelische en progressieve rockband uit Hoorn, die een theatraal en onverwacht geluid biedt. Met inspiratie uit David Bowie, Radiohead en Queen zijn catchy melodielijnen en intense contrasten karakteristiek voor de unieke songs. Afgelopen jaar heeft de band hun debuutalbum “We All Differ” uitgebracht en is er nieuw materiaal in de maak. De band bestaat uit leadzanger en gitarist Rhythm Haakman, zangeres en toetseniste Megan Roele, drummer Jos van Tol, leadgitarist Jesper Huisman en bassist Boris Kalshoven.


Het Amsterdamse collectief 45ACIDBABIES trekt slagvaardig je aandacht met licht-ontvlambare, grensverleggende liveshows, waarbij elementen van hiphop, dance punk, garagerock en pop op slimme en originele manieren doorschemeren. Deze gedurfde, allesomvattende aanpak gaat gepaard met bizarre visuele beelden en rekwisieten.

De band ontwikkelt zich gestaag als een van de meest opwindende live-acts van het moment!


Dit concert gaat door en wordt gehouden in de Huesmolen (wijkcentrum,de Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn). Geplaceerd, geen QR of test nodig en op 1,5 mtr.!

Waar: Manifesto in de Huesmolen Hoorn
Wanneer; zaterdag 4 september
Tijd: deuren 20:00 uur, aanvang 20:45 uur
Tickets: € 12,50 (ex fee 1,50 per bestelling) /deur € 15 locatie de Huesmolen 60 – 1625 HZ Hoorn


Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl