Zwaluwen’30 komt matige start niet te boven

Door Sportredactie op Zaterdag 16 december 2017 19:32   Sport   zwaluwenBron: XYTO Media


Zwaluwen’30 komt matige start niet te boven

HOORN – In de thuiswedstrijd tegen Sportlust’46 heeft het Hoornse Zwaluwen’30 geen punten kunnen behalen. De achterstand die het in het eerste kwartier van de wedstrijd opliep, kon niet meer worden omgebogen. Het resulteerde in de zesde nederlaag van het seizoen, 0-2.

Zoals wel vaker dit seizoen, kreeg Zwaluwen’30 al in het eerste gedeelte van de wedstrijd een tegentreffer. “We begonnen net als vorige week niet scherp en kwamen snel 0-2 achter waarin het er niet goed uitzag bij ons” baalde Serdar Özturk na afloop. De bezoekers uit Woerden wisten via Jeroen Merk en Rick Wils te scoren. “Daarna toonden we lef en gingen we beter voetballen. We creërden wel wat mogelijkheden maar maken niet de aansluitingstreffer” vervolgt de aanvaller.

Na rust bleef de Hoornse ploeg aandringen. Özturk: “In de tweede helft hebben we alleen op de helft van de tegenstander gespeeld waarin de eindpass net niet goed genoeg was. İk kreeg nog een kans die langs de verkeerde kant van de paal ging”. Het resulteerde in een 0-2 nederlaag, waardoor de ploeg is afgezakt naar de tiende plaats. “Uithuilen en bij elkaar blijven. Na de winterstop er weer tegenaan”.

Zwaluwen’30 – Sportlust’46 0-2 (0-2)
11. 0-1 Jeroen Merk
14. 0-2 Rick Wils

Het duel Wieringermeer - Hollandia werd door de weersomstandigheden afgelast

Afbeeldingen: