UTRECHT – DHSC en Zwaluwen’30 stonden afgelopen zaterdag tegenover elkaar voor het restant van het eerder gestaakte duel. In de 38 minuten die nog gespeeld moesten worden pakte de thuisploeg de zege, 3-1.

Zwaluwen’30 verdedigde in Utrecht de 0-1 voorsprong die er op het scorebord stond toen het treffen werd gestaakt. ‘Het is gewoon heel lastig’, zei Joey Papamelodias over het duel waarin de Hoornse ploeg met tien man speelde. De drie doelpunten van DHSC vielen via standaard situaties.

De 38 minuten begonnen met een penalty voor DHSC, welke werd benut. ‘Kort daarna werd een slechte vrije trap van richting veranderd door de muur’, beschreef Papamelodias de 2-1. Een tweede penalty voor de gastheer betekende de 3-1.

Bekerloting
Afgelopen zaterdag was de loting voor de volgende ronde van het KNVB districtsbekertoernooi. Zwaluwen'30 mag in de vierde ronde op bezoek bij zaterdag eersteklasser SVL. Het duel wordt waarschijnlijk op zaterdag 23 februari gespeeld.