MONNICKENDAM - Zwaluwen`30 is op Sportpark Markgouw in Monnickendam blijven steken op een gelijkspel, waar dat gezien het vertoonde spel er eigenlijk drie hadden moeten zijn.

De ploeg van trainer Richard Bulterman speelde een prima wedstrijd en kwam na een kwartier verdiend op voorsprong door Diovaris Balentina. Gezien het aantal kansen dat de Hoornse formatie had die voorsprong bij rust eigenlijk hoger moeten zijn.

Nu kon het zijn dat Monnickendam in de wedstrijd bleef ondanks dat de gasten ook na de rust hun mogelijkheden kregen. Terwijl men achterin nauwelijks wat weggaf kwam de thuisploeg toch op gelijke hoogte. Na een handsbal scoorde Daan Pruim vanaf de strafschopstip.: 1-1.

Zwaluwen `30 dat achtste staat met acht punten uit zes wedstrijden speelt komende zaterdag thuis tegen ASC Waterwijk.