ZWAAG - Het seizoen voor Zwaluwen '30 zit erop. Ondanks een sterke comeback na een 0-2 achterstand verloor de ploeg van trainer Richard Bulterman van eersteklasser VV Nunspeet: 2-3.

Op het veld van Westfriezen in Zwaag, aangezien het Zwaluwen-veld vervangen wordt, bleek de "thuisploeg" in de eerste helft niet bij de les. Al na vier minuten ontsnapte Emiel Goud aan de verdediging en rondde af. Kort voor rust schoot Melle van der Woude de 0-2 tegen de touwen.

Na de rust kwam de Bulterman-equipe ijzersterk terug. Jorg Ooievaar wist van afstand de aansluiting te maken en een kwartier voor tijd schoot Samet Cetin de bal stijf in de kruising. Daarna ging het alsnog mis bij Zwaluwen '30 waarbij een rode kaart voor Thom Nelen, na het neerhalen van een de doorgebroken Van der Woude het kantelpunt was. Met nog twee minuten op de klok ontdeed Van der Woude zich van Margaritha en plaatste de bal fraai achter keeper Droomers: 2-3. Diep in de extra tijd toen Zwaluwen nog vol op de aanval ging zag ook Ooievaar nog de rode kaart en eindigde men met negen man en een grote teleurstelling.