MIJDRECHT - Na twee overwinningen en een gelijkspel is Zwaluwen '30 zaterdag tegen de eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Op bezoek bij Argon ging de ploeg van Mo El Bouziani met het kleinst mogelijke verschil onderuit (1-0).

De Hoornse eersteklasser had met name in de eerste helft de mogelijkheden om de score te openen, maar achtereenvolgens Thomas Hand, Joost Feld en Thomas Schaap hebben het vizier niet op scherp staan.

Kort na de rust komt de thuisploeg via een afstandsschot van ian Refos op voorsprong en de thuisploeg beperkt zich daarna enkel nog maar tot het verdedigen van die voorsprong. Terwijl de regen steeds harder neerdaalt weet Zwaluwen daarin geen bres te slaan al krijgt invaller Dave Severins in de slotfase nog twee kansjes, maar ontbreekt hem het geluk.