'T KRUIS - Woudia heeft zondagmiddag de kans gemist om de aansluiting met de subtop te bewerkstelligen. Op bezoek bij KSV verloor de ploeg van trainer/coach Frank Knijn met 1-0.

Woudia en KSV zaten voorafgaand aan het duel een beetje in hetzelfde schuitje. Beide ploegen bivakkeren in de middenmoot al komt dat vooral door een groot aantal afgelastingen. Meerdere teams hebben namelijk al twee of drie wedstrijden meer gespeeld dan de teams die elkaar zondagmiddag tegen kwamen op Sportpark De Kruising.

Na de weersomstandigheden van de afgelopen weken bleek het gras van KSV goed bespeelbaar maar was het niet veel soeps wat beide teams lieten zien en waren de kansen op één hand te tellen. Na de pauze kreeg Woudia wel even een schotkans via Sijm, maar deze kon de KSV-keeper niet verontrusten. Hierna was het met name KSV wat gevaarlijk werd met een viertal kansen waarvan er een via Roy van der Roest benut werd. Woudia bleek vervolgens niet meer bij machte om dit recht te zetten al was Van Puffelen er in de slotminuut wel dichtbij. Door uiterst gestrekt te gaan wist keeper Bleeker echter de drie punten voor zijn club te redden en moet Woudia zich voorlopig tevreden stellen met een positie in de middenmoot..

KSV - Woudia 1-0 (0-0)
57. Roy van der Roest 1-0

Foto's: DP Sportfotografie