WESTWOUD/OPPERDOES - De beide eerste elftallen van Always Forward blijven goed meedraaien in competitieverband.

Zondag 1 speelde pas de derde competitiewedstrijd, maar wist wel voor de derde keer de volle buit te halen. De ploeg van trainer Yotti Papamelodias had het bij Woudia in de eerste helft nog lastig (1-1), maar schoot in de tweede helft met scherp met een 2-5 eindstand tot gevolg. Vaerewijck scoorde tweemaal en de overige doelpunten kwamen op naam van Gorissen, Zaal en De Waard.

De zaterdagploeg van Always Forward is ook nog steeds ongeslagen al liep het in de uitwedstrijd bij Opperdoes wel tegen het eerste puntenverlies op in een doelpuntloos gelijkspel. Ivo Rottiné was het dichtst bij een treffer, maar mikte op de lat.