HOORN – Van 30 maart tot en met 1 april organiseert WFHC Hoorn het WFHC Easter Hockeytournament. Het driedaags durende evenement kent een prachtig deelnemersveld met teams uit onder andere Zuid – Afrika, Zweden en Gibraltar.

Uiteraard zijn er ook teams van WFHC Hoorn zelf actief op het evenement. ,,Er komen teams van over de hele wereld. Onder andere uit Zuid – Afrika, Zimbabwe, Oostenrijk, Duitsland, United Kingdom, Zweden en Gibraltar. En dus uit Hoorn” vertelt Selma Cool van WFHC. Zo doen de jongens A1 en B1 mee, evenals de meisjes A1 en B1. In totaal komen er 24 teams.

Om het toernooi goed te laten verlopen heeft de club ook gezorgd voor sterke scheidsrechters. ,,Er komen CS+ scheidsrechters uit heel Nederland” vervolgt Cool. Een ander cruciaal punt zijn de vrijwilligers. ,,Er werken enorm veel vrijwilligers mee om dit toernooi op poten te zetten”.

Het WFHC Easter Hockeytournament duurt drie dagen en wordt georganiseerd van 30 maart tot en met 1 april. Kijk voor meer informatie op www.wfhc.nl.