HOORN - Wandel mee door het historisch prachtige Hoorn en omgeving en steunt tegelijk twee goede doelen: Stichting Leergeld en het Hospice Dignitas.


De routes zijn met zorg uitgestippeld voor de afstanden 7, 14 en 21 kilometer. Tevens hebben we voor de kinderen gezorgd voor wat extra vermaak bij de start en finish.
Onderweg zijn er twee controle- en rustmomenten. Uiteraard kan je zelf in de binnenstad van Hoorn een eigen rustmoment met koffie of iets anders kiezen.

De start en finish zijn bij de Brandweerkazerne Nieuwe Wal Hoorn. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u starten met de wandeltochten, de finish sluit om 16.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt €6,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen t/m 12 jaar.

U hoeft zich vooraf niet aan te melden, maar voor de organisatie is het prettiger als je dat wel doet. Dit kan door een e-mail te sturen aan rondjehoorn@gmail.com (naam en aantal deelnemers is voldoende).

De Lionsclub De Doelen heeft in de voorgaande jaren gezorgd voor de levering van 75 fietsen voor kinderen die door het gemis van een fiets niet kunnen deelnemen aan sport- en/of schoolactiviteiten. Bij het Hospice is gezorgd voor koelkastjes, tuinmeubilair, tafelbestek en IPads.