WERVERSHOOF - Na een mindere reeks heeft VVW het moraal weer wat opgekrikt met een ruime zege in de nacompetitie op FC Aalsmeer. De ploeg van trainer Yotti Papamelodias mag het zondag in de tweede ronde opnemen tegen Always Forward.

In de reguliere competitie liet VVW het in de laatste weken flink liggen. Afgelopen zondag werd er nog met 3-0 verloren bij Schagen United waardoor de ploeg uit Wervershoof als vierde eindigde achter kampioen Flevo, Always Forward en hetzelfde Schagen United. Tegen FC Aalsmeer werd het vertrouwen evenwel weer flink opgevijzeld want de thuisploeg was van het begin tot het eind de betere. In de eerste helft leverde het overwicht één doelpunt op van Bert Steltenpool.

Na de rust ging VVW een stuk beter om met de vele kansen en nadat Steltenpool zijn tweede maakte en ook Raymon Koning tweemaal doel trof was het duel gespeeld. Ryan Dekker zorgde vervolgens voor het slotakkoord: 5-0. VVW treft nu komende zondag in Hoorn competitiegenoot Always Forward.