'T VELD - Het team van Juro Unirek/VZV heeft met ruime cijfers hun tegenstander Geonius/V&L uit Geleen verslagen: 30-18.

Ondanks dat er van VZV zijde geen hoogstaande wedstrijd werd gespeeld wisten de gasten van trainer/coach Edwin Jansen geen potten te breken. Na 5 minuten was de stand al 4-1 voor de thuisploeg door treffers van Djazzmin Trabelsi, Lisa Vlug, Dominique Koppe en Lotte Prak.Esma Staal en weer Dominique Koppen zetten VZV op een 6-2 voorsprong waarna er door beide teams zo’n acht minuten niet werd gescoord en zou V&L door een toegekende strafworp de achterstand kunnen verkleinen. Amber Zomerdijk wist dit echter met een geweldige reactie te voorkomen. Het team van Rolf Schulte was veel sterker, en net het rustsignaal van de prima leidende scheidsrechters Verbruggen en Schootmeijer wist Lisanne Kolken het laatste doelpunt erin te pegelen met een 15-4 ruststand tot gevolg.

Na de pauze was het meteen alweer raak, en schoot Lotte Prak de bal al weer achter de verbouwereerde V&L keepster Jessy Bruls.Door deze ruime voorsprong verdween de concentratie waardoor V&L het net achter Amber Zomerdijk en later Lisanne Bakker weer meer wisten te vinden. Na 10 minuten was het door doelpunten van Lisanne Kolken, Jane Kramer en Florance Kos 20-7 en was de wedstrijd beslist.Lisanne Bakker verrichte vervolgens een paar geweldige reddingen, waarbij ze eerst een penalty stopte en bij de volgende aanval nog een geweldige redding in huis had. Met drie treffers van Jet Jimmink, twee benutte strafworpen van Lotte Prak en doelpunten van Koppe, Staal en Kruijer werd de eindstand bepaald op 30-18, en was de vierde zege een feit.

Doelpunten: Lisanne Kolken 5, Lotte Prak 4, Djazzmin Trabelsi 3,Maud Kruijer 3, Jet Jimmink 3, Esma Staal 3, Silvana Koppe 3, Dominique Koppe 3, Florance Kos 1, Jane Kramer 1, Lisa Vlug 1.

Zaterdag 12 oktober speelt Juro Unirek/VZV opnieuw een thuiswedstrijd als Quintus naar Sporthal ’t Zijveld komt (19.00 uur).Om 20.45 speelt VZV Dames 2 hun wedstrijd in de Tweede Divisie ook thuis tegen Commandeur/VVW DS1