OBDAM - Nadat vorige week bekend werd dat hoofdtrainer Kees Koeman vierdeklasser Victoria O gaat verlaten heeft de club inmiddels een opvolger in huis. Dat heeft de club vanavond bekend gemaakt via de eigen mediakanalen.


Victoria O stelt met ingang van de start van het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 Theo Neefjes aan als hoofdtrainer - coach van de oranje-zwarte hoofdmacht. Victoria-O 1 komt dit seizoen uit in de 4e klasse en heeft de ambitie om de komende jaren met de jonge en talentvolle selectie de stap te maken naar de 3e klasse.

Theo Neefjes (52) is inmiddels alweer 15 jaar trainer-coach binnen Victoria-O, gestart bij de jongste jeugd en gedurende deze periode mee gegroeid richting de senioren.Dit seizoen staat Theo Neefjes als trainer voor de groep bij de 19-1 en als trainer-coach bijVictoria-O 2.

Voorzitter Cees Koning geeft aan dat de aanstelling van Theo prima past bij de ambitie van Victoria-O om trainers, coaches én spelers opleidingsmogelijkheden te bieden en indien de gelegenheid zich voordoet om door te groeien naar het hoogst haalbare binnen de club.“De stap die Theo hier maakt is hier een mooi voorbeeld van waar we best trots op zijn.We wensen Theo én de selectie een goede en succesvolle samenwerking toe!"