OBDAM - Na een verwoestende brand op zondag 24 mei durft men bij voetbalvereniging Victoria O weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. De club heeft er zelfs alle vertrouwen in dat het complex straks bij de start van de competitie in september weer op en top is.


Op de Facebookpagina van de Obdammer sportclub laat men weten:
"Ruim anderhalve maand na de brand op ons sportcomplex is er groen licht vanuit de verzekeringsmaatschappij om de herstelwerkzaamheden aan ons clubgebouw De Konkel te starten!

Met inzet van eigen vrijwilligers zullen alle plafonds verwijderd worden, dus zowel in de kantine als in de kleedkamers en overige ruimten. Hier kan nu mee gestart worden.

Vervolgens worden de ruimten boven de verwijderde plafonds schoongemaakt (door Dolmans) en geïsoleerd (behandeld met een soort isolatieverf).
Hierna kunnen de nieuwe plafonds weer aangebracht worden door aannemer Hoogendijk.

Alle wanden van de kantine, kleedkamers en overige ruimten worden ook behandeld met een isolatieverf en worden hierna gesausd.
Aannemer Hoogendijk zal uiteraard ook de herstelwerkzaamheden aan het beschadigde dak uitvoeren.
Het elektrotechnische werk wordt uitgevoerd door Klaver Giant Groep.

De verwachting is dat De Konkel weer toegankelijk zal zijn voor publiek rond de start van het nieuwe voetbalseizoen, dus medio september."