HOOGWOUD - Zaterdag 19 november was alweer de 6e editie van de TopTurnen West Team Cup. Dit jaar was de wedstijd verdeeld over een ochtendprogramma waar de youngsters individueel en met hun team deelnamen en waar in het middagprogramma mixteams van jeugd, junioren en senioren uitkwamen.

Youngsters genieten volop
Onder het genot van het enthousiaste en in grote getalen meegereisde publiek straalden de youngster van de 8 deelnemende teams van oor tot oor. Het team uit het Belgische Amel won de teamwedstrijd nipt voor het mix team van Dynamo Roosendaal/ TopTurnen West met daarin Samantha Rik (Sijbekarspel) en Linde Wagenaar (Spanbroek). Het team van TopTurnen West met Rosa Tromp (Medemblik), Zoë en Lizzy van der Velden (Zwaag) eindigde op een mooie plek 5 in de ranking waarbij Rosa de hoogste trede mocht beklimmen voor het toestel balk.

Mixteams middag
Bij het middagprogramma waren de turnsters (jeugd, junioren en senioren) van de deelnemende verenigingen gemixt. Het mixteam met daarin Mara Slippens (Spanbroek) wist de wedstrijd te winnen voor het team met Shane Ijlstra-Groen (Hoorn). Nu het wedstrijdseizoen steeds dichterbij komt was het voor de turnsters van TopTurnen West een goed meetmoment richting het verdere seizoen.