HOOGWOUD - De 43e editie van het gezellige stratenvolleybaltoernooi is op 14, 15 en 17 juni. Meld je team aan uiterlijk 29 mei via www.reflectionopmeer.nl.
De laatste keer dat we het toernooi hebben gehouden was 2019. En gelukkig kunnen we dit jaar het toernooi weer organiseren! Doe je ook mee?


Of je nu een fanatieke volleyballer bent of nog nooit een balletje geslagen hebt, het maakt niet uit bij Volleybalvereniging Reflection Opmeer. De vereniging organiseert voor de 43e keer een stratenvolleybaltoernooi in de buitenlucht, op recreatieterrein De Weijver in Hoogwoud. En iedereen kan meedoen: van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.

Inschrijven Je kunt je inschrijven voor één van de drie leeftijdsgroepen:
· Jeugd: team van 4 spelers bestaande uit groep 7 en 8-leerlingen van de basisschool. Kosten: gratis (inclusief oefenavond in sporthal De Weyver op 31 mei, 19.00-20.30 uur).
· Junioren: team van 6 spelers vanaf de eerste klas voortgezet onderwijs tot en met 16 jaar*. Kosten: € 16,- per team.
· Senioren: team van 6 spelers (minimaal twee vrouwen en twee mannen in het veld) van 16 jaar en ouder*. Je kunt je aanmelden voor de A en B poule, waarbij in de A poule op hoger niveau wordt gespeeld dan in de B poule. Kosten: € 48,- per team.

* Spelers van 16 jaar kunnen zowel bij de junioren als de senioren meespelen.
Trommel je vrienden, buren, familie en collega’s op en doe mee!

Data
Op dinsdag en woensdag speel je de poulefase. Op vrijdag is de zinderende finale. Zoals gewoonlijk is donderdag de rustdag, tenzij er op een van de andere dagen niet gespeeld kan worden in verband met slecht weer.